Blog del Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic arriba a la seva 26a edició amb la certesa que s’ha convertit en un dels esdeveniments musicals de referència a Catalunya i a nivell internacional. Amb el seu format mixt entre Festival obert a la ciutadania i Fira professional, Vic esdevé durant cinc dies l’epicentre de les trobades professionals creant un espai de relació que implica artistes, professionals i institucions nacionals i d’arreu del món. Unes trobades que són possibles gràcies a la participació activa de centenars d’agents professionals que treballen per tirar endavant la indústria musical.

Amb aquest blog, volem posar sobre la taula reflexions i debats sobre el món de la música professional, crear opinió, confrontar idees i exposar problemes del sector. D’article en article us volem proposar eines de reflexió i anàlisi de l’actualitat musical, descobrir nous grups que marquen tendències –tant d’aquí com de fora– i establir també una nova eina de diàleg i una porta oberta a la direcció artística del MMVV a tots aquells que vulgueu interactuar amb nosaltres a partir d’aquesta pàgina.

Encetem doncs aquest blog amb el compromís que, de forma periòdica, anirem proposant i desgranant temes que esperem siguin del vostre interès, alhora que esperem els vostres comentaris, que enriquiran aquestes pàgines en concret i el món de la música en general.

Benvinguts al Mercat de Música Viva de Vic 2014.

L’equip del MMVV


No hi ha comentaris.

Deixa una resposta

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Navigation