Blog del Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic arriba a la seva 26a edició amb la certesa que s’ha convertit en un dels esdeveniments musicals de referència a Catalunya i a nivell internacional. Amb el seu format mixt entre Festival obert a la ciutadania i Fira professional, Vic esdevé durant cinc dies l’epicentre de les trobades professionals creant un espai de relació que implica artistes, professionals i institucions nacionals i d’arreu del món. Unes trobades que són possibles gràcies a la participació activa de centenars d’agents professionals que treballen per tirar endavant la indústria musical.

Amb aquest blog, volem posar sobre la taula reflexions i debats sobre el món de la música professional, crear opinió, confrontar idees i exposar problemes del sector. D’article en article us volem proposar eines de reflexió i anàlisi de l’actualitat musical, descobrir nous grups que marquen tendències –tant d’aquí com de fora– i establir també una nova eina de diàleg i una porta oberta a la direcció artística del MMVV a tots aquells que vulgueu interactuar amb nosaltres a partir d’aquesta pàgina.

Encetem doncs aquest blog amb el compromís que, de forma periòdica, anirem proposant i desgranant temes que esperem siguin del vostre interès, alhora que esperem els vostres comentaris, que enriquiran aquestes pàgines en concret i el món de la música en general.

Benvinguts al Mercat de Música Viva de Vic 2014.

L’equip del MMVV


No hi ha comentaris.

Deixa una resposta

17 − five =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navigation